Over

clauzing 1Over mijzelf..
Als kleine jongen groeide ik op in Voorburg met een grote belangstelling voor fotografie en natuur. Na de basisschool, ging ik naar de Bosbouwtechnische School in Apeldoorn met het idee om boswachter te worden. Echter mijn belangstelling verschoof en ik kwam in contact met de sierteeltsector. Ik volgde de drie jaar A-opleiding aan de Rijks Middelbare Tuinbouwschool richting bloem- en boomteelt.

Daarna studeerde is voor biologie leraar aan de nieuwe lerarenopleiding in Delft. Van 1985 tot 2014 werkte ik als leraar op verschillende scholen. In 1995 besloot ik een sprong in het diepe te wagen en maakte ik van mijn passie; fotografie en tuinen, mijn werk. Aanvankelijk deed ik dit naast mijn baan als biologie docent, inmiddels ben ik full-time zelfstandig ondernemer.

Ik schrijf en fotografeer onder meer voor diverse groen- en tuin tijdschriften zoals Groei & Bloei, Tuinseizoen, Landleven, Tuin & Landschap en Home and Garden. Regelmatig geef ik lezingen over de tuinen die ik heb gefotografeerd en aan de groene verwante onderwerpen. Daarnaast geef ik workshops botanische fotografie in onder andere de Hortus Botanicus in Leiden

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s